Fabriksparken 24
DK-2600 Glostrup
Danmark

www.fymas.dk

Even Ibsen
Axel E. Ibsen

Tel.(+45) 44 65 06 07(+45) 44 65 06 07

CVR nr.DK 27 00 01 93

 

fymas@fymas.dk


Mobil(+45) 40 60 22 88(+45) 40 60 22 88

Mobil(+45) 40 60 22 80

Kraner/slæbeskovlsmaskiner/rammemaskiner

Står du og skal bruge en kran, slæbeskovlsmaskine eller rammemaskine? Hos Fymas har vi et velassorteret udvalg af forskellige modeller inden for kraner, slæbeskovlsmaskiner og rammemaskiner. Det er dog kun et udsnit af de mange muligheder, vi kan tilbyde dig.

Du har altid mulighed for at kontakte os med til dine ønsker og behov. Vi har et større netværk, vi kan trække på, og vi kan derfor helt sikkert finde den kran, slæbeskovlsmaskine eller rammemaskine, som du står og mangler.

Vi kan hjælpe dig med den rette kran, slæbeskovlsmaskine eller rammemaskine

Vores udvalg af kraner, slæbeskovlsmaskiner og rammemaskiner byder på forskellige mærker, modeller og årgange. Du kan hurtigt få et overblik over maskinerne her på siden. Her kan du også se antallet af driftstimer for den enkelte maskine. På den måde kan du hurtigt stille skarpt på den model, der passer til dine præferencer.

Går du ind under de enkelte produkter, kan du se flere specifikationer, så du bedre kan beslutte dig for hvilken kran, slæbeskovlsmaskine eller rammemaskine, du skal gå efter. Er du i tvivl om, hvilken model du skal vælge, står vi altid klar til at rådgive dig.

Vi har samlet en erfaring gennem tre generationer, hvilket giver os en masse viden og ekspertise, der kan være til gavn for dig, hvis du er i tvivl om, hvilken model der passer til dit behov.

Sælg din kran, slæbeskovlsmaskine eller rammemaskine til os

Hos os har du ikke kun mulighed for at købe kraner, slæbeskovlsmaskiner og rammemaskiner. Du kan nemlig også sælge dine entreprenørmaskiner til os, hvis de ikke bliver brugt. Vi sørger for, at du får en fair pris, som vi i fællesskab bliver enige om, hvorefter vi finder en nye ejer til din maskine.

Du kan være med til at løse et behov hos en anden, samtidig med at du tjener penge på at sælge din kran, slæbeskovlsmaskine eller rammemaskine.