Fabriksparken 24
DK-2600 Glostrup
Danmark

www.fymas.dk

Even Ibsen
Axel E. Ibsen

Tel.(+45) 44 65 06 07(+45) 44 65 06 07

CVR nr.DK 27 00 01 93

 

fymas@fymas.dk


Mobil(+45) 40 60 22 88(+45) 40 60 22 88

Mobil(+45) 40 60 22 80

Rendegravere

Er du på udkig efter en brugt rendegraver, finder du et assorteret udvalg her på siden. Hos Fymas kan vi hjælpe dig med at finde den model, du står og mangler. Finder du ikke den model, du har brug for, her på siden, er du altid velkommen til at kontakte os.

Rendegraverne, du ser her på siden, er nemlig kun et udpluk af de modeller, vi kan tilbyde dig. Derudover har vi et stort netværk, hvor vi har mulighed for at finde en, der vil sælge den brugte rendegraver, du står og mangler.

Find din rendegraver hos Fymas

Hos Fymas har vi gjort det nemt for dig at finde den rendegraver, der passer perfekt til dit behov. I oversigten her på siden, kan du nemt se forskellige mærker og typer. Derudover er det muligt at se årgangen og antallet af driftstimer for hver model. Det giver dig de bedste forudsætninger for at finde brugte rendegravere, der passer til dit behov.

Er du i tvivl om, hvilken rendegraver der passer bedst til dit behov, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi har igennem tre generationer tilegnet os en stor erfaring, som kan komme dig til gode. Vi deler gerne ud af vores viden og ekspertise, når du skal finde en brugt rendegraver. Du kan altid kontakte os ved at ringe eller skrive til os.

Sælg din brugte rendegraver til os

Har du en rendegraver stående, du har i overskud, kan du sælge din rendegraver til os. Vi sikrer dig en god og tryg handel - når du kommer til os, vil vi i fællesskab finde frem til en pris for din rendegraver. På den måde får du en fair pris.

Ring til os på telefon 44 65 06 07 eller send en mail til fymas@fymas.dk, hvis du har spørgsmål til køb eller salg af rendegravere.